Телефон: +359 888 879 190
 

ВЕСТА 73 ЕООД е специализирана фирма за извършване на професионален контрол на вредителите /хлебарки, мравки, бълхи, кърлежи, мишки, плъхове/ с основна дейност предоставяне на услуги по дезинфекция, дезинсекция, дератизация. Търговия с биоциди и репеленти за професионална и масова употреба.

Фирмата е създадена през 2009 год. и бързо се наложи като една от предпочитаните фирми за ДДД услуги в района на гр.Плевен.

Персонал

  • Дейността по дезинсекция и дератизация се ръководи от правоспособен лекар епидемиолог.
  • Специалистите работещи във фирмата са с дългогодишен опит и притежават удостоверения за професионална квалификация от СРИОКОЗ.
  • Колективът ни е мотивиран чрез професионализъм и качество да разреши всички проблеми с вредните насекоми и гризачи.

Препарати

В практиката си използваме само професионални продукти от световно известни лаборатории: BASF, BAYER, SYNJENTA, I.N.D.I.A, които са биоразградими, не цапат, не миришат имат дълго остатъчно действие, сертифицирани от МЗ за употреба в Р. България. Различните методи които прилагаме в зависимост от естеството и спецификата на обектите позволяват да се реши проблема с вредителите бързо и максимално ефективно.

Техническа обезпеченост

Разполагаме със собствен транспорт, екипи оборудвани с най-модерни технически средства за обхващане на големи производствени и индустриални помещения и тревни площи, с оглед постигане на максимална ефективност от обработките. Бърза реакция за допълнително възникнал извънреден проблем в рамките на 24 ч.

Специализирани консултации

Ние следим новостите в областта на пест контрол продуктите и технологиите, които са съобразени с европейските нормативи и изисквания и ги прилагаме в практиката си. Нашите специалисти извършват компетентно консултации за обекти с нестандартни и трудно разрешими или странични проблеми с кучета, котки, змии, птици и др. Предлагаме начини и средства за отблъскване и защита на терени от всякакъв вид чрез репеленти и звукови и ултразвукови генератори.

Контрагенти

Корпоратовните ни клиенти са водещи предприятия в областта на производството на хранителни продукти, складове за съхранение и търговия с храни,лекарства и техника, бази за зърнени храни, държавни и административни учреждения,търговски вериги,учебни зведения. Което ни прави предпочитан доставчик на пест контрол услуги.

Удобство

Oглед и консултация от
специалист в удобно за
Вас време.

Екология

Използваме безопасни
препарати за околната
среда и здравето Ви.

Oпит

Екип от висококвалифицирани
специалисти изготвя индивидуална
програма за всеки обект.